Carnavalsoptocht Schaijk - 2020

Foto’s optocht Schaijk online

Het is altijd een flinke klus, maar wel ontzettend mooi om te doen. Nog één keer genieten van al het fraais wat er is gemaakt tijdens de optocht in ons eigen Moesland. Dankzij de fotografen; Johan en Annie Snoeks, Bas Griffioen, Jan van Ballegooij, Roy Sijmens, Sergio Boutkan, Mark van Zandvoort, Naomi Bekkers en Leo Dirks kan ik de pagina’s vullen. Deze mensen zijn voor mij (en voor jullie) van onschatbare waarde. Ik wil ze dan ook nogmaals hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van hun foto’s. Super! De fotopagina kun je hier terug vinden.

De uitslagen van de optocht van Schaijk staan op deze pagina.

Hoogwerker
De foto’s vanaf de hoogwerker komen er nog aan, zodra ik deze binnen heb zal ik die erbij zetten en het laten weten.
Mocht je zelf nog leuke foto’s en/of filmpjes hebben dan kun je die mailen naar info@deoptocht.nl