Zilveren Moestop voor Egbert Manders

Zilveren Moestop voor Egbert Manders

Er lopen in Schaijk veel mensen rond die je niet snel op de voorgrond ziet en hun ding doen. Gewoon omdat dat nu eenmaal er bij hoort. En waarom zou je dat niet doen? Egbert Manders is zo iemand, maar dan net wat meer. Een vrijwilliger 2.0 zou je kunnen zeggen. En die zijn er niet zo heel veel in het Moesland en die moeten we dan ook koesteren en in het zonnetje zetten. En dat gebeurde zaterdagavond in de Potter Moeshütte.

Duizendpoot
Egbert is carnaval met een puur Moesgroen hart. Belangeloos zet hij zich in voor de carnaval (zowel grote als Jeugdcarnaval) door in vele commissies plaats te nemen, al jaren lid te zijn van de Raad van 11, waarvan de laatste jaren als opper. Maar ook voor het meebouwen aan Ut Frotkot of aan de nieuwe jeugdprinsenwagen kun je Egbert vragen. Wat zeg ik, vragen? Nee, Egbert die komt gewoon mee helpen. Dat is Egbert, onze eigen duizendpoot. Ik ben ongetwijfeld dingen vergeten te vermelden, maar ik weet zeker dat heel het Moesland het met me eens is. Egbert, de Zilveren Moestop is meer dan verdiend. Geniet ervan en draag hem met trots!