Onderscheiding voor Inge van Hinthem tijdens KeeMoesbal 2020

Onderscheiding voor Inge van Hinthem tijdens KeeMoesbal 2020

Het KeeMoesbal, sinds enkele jaren op de zondag voor de carnaval, was ook dit jaar was het weer een succes.

Prins Twan I en zijn gevolg kwam op met een grote beker, de Moeslandcup. Enkele spelers van het G-Team waren deze middag ook aanwezig. Gelukkig kon er goed om gelachen worden!

De jeugd van de Kelestropers en de Moeslanders begonnen deze middag met het aankleden van enkele personen uit het publiek. Ze waren bij de carnavalswinkel Schon Pekske geweest en hadden daar wat kledingrekken meegenomen. Ook was er een heuse catwalk waar ze hun nieuw verworven kleding konden tonen aan de zaal. Erg leuk bedacht!

Onderscheiding Inge van Hinthem
Er waren weer verschillende mooie optredens. En het was meer hossen en polonaise lopen dan zitten! Wij en ook het publiek hebben er weer erg van genoten. Ook wordt er elk jaar nog een onderscheiding uitgereikt. De onderscheiding vanuit het Moesland was voor Inge van Hinthem die er zichtbaar van genoot. Erg leuk was dat er nog enkele familieleden speciaal voor haar naar het KeeMoesbal kwamen.

Helaas komt overal een eind aan, ook hier in het Wapen van Reek was het weer tijd om te stoppen. We hebben er erg van genoten en kijken nu uit naar volgende week wanneer het carnaval echt begint!