Henk en Felicia Pashouwers Eremoeszakken 2020

Henk en Felicia Pashouwers Eremoeszakken 2020

Tijdens het jaarlijkse KBO-bal wordt traditiegetrouw de Eremoeszak bekend gemaakt. Zo ook dit jaar. Maar nu hadden we niet één, maar twee Eremoeszakken: Henk en Felicia Pashouwers werden de Eremoeszakken van 2020. Dit vanwege hun vele werk dat ze verrichten voor de oudere medemens.

Derde keer
Dit is de derde keer in de geschiedenis van het Moeslands carnaval dat er in één jaar twee Ere-Moeszakken werden gekozen. In 1995 waren er ook twee Eremoeszakken; Tiny Megens en Wim Arts. En in 2002 waren er wederom twee personen Eremoeszak; Gerard Bekkers en Adriaan Janssen. De complete lijst van Eremoeszakken kun je hier vinden.

Het KBO-bal werd opgeluisterd met optredens van De hofkapel, Toeter Mar Henne, de Huppelpupkes, de act van Jeugdprins Morris I, Jeugdprinses LindyI, de Jeugdraad van 11 en Freek van der Venne en Roel Wittenberg die hun act brachten.
Het was een geslaagde middag die muzikaal werd ondersteund door Harrie Jans.
WebTV Schaijk heeft er een mooie compilatie van gemaakt.