DJ Onslow op deoptocht.nl

DJ Onslow terug bij deoptocht.nl

Niet alleen bij L-FM, maar uiteraard ook bij het radiostation waar zijn carrière in Landerd begon: DJ Onslow bij deoptocht.nl. Het bloed kruipt toch waar het niet heen gaat en het is leuk om te luisteren naar een echte carnavalsliefhebber.

DJ Onslow, beter bekend als René van Rooij, begon als DJ tijdens de 24-uurs Solexrace in Heeswijk en dat werd een succes. Nu gaat van Rooij dus ook uitzendingen maken op de radio. Van Rooij noemt zichzelf DJ Onslow. Deze naam is gebaseerd op het typetje ‘Onslow’ van de serie ‘Keeping Up Appearances’ (Schone Schijn). “Een beroepswerkloze, echt iemand waar de familie zich voor schaamt. Qua uiterlijk lijk ik wel een beetje op hem”, zegt Van Rooij lachend.

Fijne hoempa
De programma’s van DJ Onslow zullen geen hoog ‘beukgehalte’ hebben maar wel een zeer hoog mee ‘lalgehalte’. Het zal allemaal muziek zijn met een fijne hoempa en veel herkenbaarheid. Het zijn de echte carnavalsnummers en zeker niet de commerciële ‘meuk’ die er tegenwoordig in de ether wordt geslingerd. Zeker voor de oudere carnavalsvierder onder ons zal het een feest der herkenning zijn.

Week voor carnaval
De show van DJ Onslow is te beluisteren van maandag 17 februari t/m vrijdag 21 februari en begint om ongeveer 20.00 uur. Een week voor dat carnaval echt gaat beginnen om helemaal in de stemming te komen.

DJ Onslow kun je beluisteren via de player op https://www.deoptocht.nl of via deze link: http://radio.deoptocht.nl:8000/stream.