Nishut Schaijk

Stallen onderstellen

Je moet er nog niet aan denken, maar toch gaat het gebeuren; Het afbreken van de wagen. En dan zullen al die onderstellen ergens gestald moeten worden. Gelukkig kunnen deze al jaren gestald worden in de Waterstraat in de nishut bij Peter Loeffen. Dat is dit jaar niet anders. Net als vorig jaar dient er borg betaald te worden. De borg wordt overgemaakt op het rekeningnummer van Stichting Carnaval De Moeslanden, maar dat wordt dan doorgegeven.

Aanmelden kan via deze pagina

Alle clubs die het onderstel willen stallen dienen zich aan te melden. Ook clubs die de borg nog hebben staan en dit jaar hun onderstel weer stallen. Zonder aanmelding kan er niet gestald worden.

Er kan gestald worden vanaf 15.00 uur. Niet eerder!!! De clubs die daar bouwen hebben zo ook de tijd om hun gedeelte netjes en schoon achter te laten.