Internetradio is weer online

Er mag weer gedanst worden: stream weer in de lucht

Om lekker in de carnavalssfeer te komen kan je nu 24 uur per dag via de stream de beste bouwmuziek beluisteren. Het bouwen aan de projecten voor de “schonste optocht van hiejel de wirreld” gaat zo wel een stuk makkelijker met een gezellig deuntje op de achtergrond en er mag zelfs gedanst worden!

Van alles wat
Voor de carnavalsliefhebber is er van alles te beluisteren. De hoofdmoot zal bestaan uit carnavalsmuziek welke afgewisseld wordt met muziek uit de Foute 500, Top 40, Dance Classics en Nederlandstalige feestmuziek. De carnavalshits worden dagelijks aangevuld en uiteraard zijn de echte krakers uit de jaren 70 ook te beluisteren.

Lokaal talent
Ook de regionale artiesten worden zeker niet vergeten. Zo is de cd met “noagemakte versies” ook te beluisteren. De hofkapel komt regelmatig voorbij en zelfs Tieske en de Lamme Herders staan in de programmering.

Vanaf volgend jaar worden er ook live uitzendingen verzorgd.

Dus zet hem aan in de bouwschuur en luister naar deoptocht.nl; Da’s echt Moesland!