Ziekenbezoek in het Moesland, voor jong en ouder

Ziekenbezoek in het Moesland, voor jong en ouder

Niet voor iedereen is carnaval vieren vanzelfsprekend. Soms zou je heel graag aan willen sluiten, maar gaat het even niet. De commissie Ziekenbezoek van Stichting Carnaval De Moeslanden steekt deze mensen graag een (carnavals)hart onder de riem. Met wie zou jij eigenlijk graag de polonaise lopen? Wie wil jij laten weten dat je aan hem/haar denkt? Geef deze vriend, vriendin, oom tante, vader, moeder of kennis dan op. Ook de wat oudere (90+) moeszakken en moeszakkinnen kun je op deze manier aanmelden.

“Carnaval vieren in het Moesland, dat doen we samen”, zo luidt het motto van de stichting. “We zoeken elkaar op en hebben het gezellig samen. Carnaval verbroedert, maar carnaval is meer. Carnaval is ook: oog hebben voor elkaar. We zijn er samen verantwoordelijk voor dat carnaval voor iedereen is.”

Op vrijdagmiddag 21 en zaterdagochtend 22 februari komen de prinselijke echtparen met hun gevolg met alle plezier langs. Zij verblijden mensen dan met een glimlach, een dansje en een kleine carnavalsattentie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd)prins en prinses een bezoekje brengen.

Zorg dat de aanmelding voor een bezoek voor 20 februari binnen is. Vermeld in je bericht de naam, leeftijd, het adres en eventueel een telefoonnummer. Opgeven kan via ziekenbezoek@moesland.nl of 0486-461749 (na 18 uur).