Dansfestival Moesland

Dansfestival Moesland

Tijdens het dansfestival, op zondag 9 februari, zullen 8 verschillende verenigingen uit de regio hun kunsten vertonen. Deze groepen zijn vaak al vanaf de zomervakantie bezig met oefenen en al dat harde werk kan je komen bewonderen tijdens het dansfestival. Er zijn maar liefst 35 verschillende dansen die deze middag voorbij komen. Het totale deelnemersveld komt op 211 danseressen.

Uiteraard doen onze eigen Huppelpupkes en de prinselijke Dansgarde ook mee aan dit mooie evenement. Vorig jaar hebben ze hoge ogen gegooid, dus de verwachtingen zijn weer hoog gespannen.

Bezoekers zijn welkom op 9 februari in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Vanaf 12.00 gaat de zaal open en zal u worden getrakteerd op een aantal spetterende shows en gardedansen. Het festival wordt groots opgezet. Er zal een jury aanwezig zijn die op zorgvuldige en professionele wijze de diverse dans acts zal beoordelen en waarderen. De middag is te bezoeken door iedereen die dat leuk vindt.

Om de kosten enigszins wat te kunnen dekken vragen wij een klein bedrag als entree. De entreeprijs voor volwassenen is € 3,- en voor kinderen onder de 16 jaar € 1,50