Vierde duel om de Moeslandcup

Vierde duel om de Moeslandcup

De 4e editie van de kraker tussen het G-team van DAW Schaijk tegen de Raad van 11 van het Moesland staat gepland voor zaterdag 15 februari 2020. Na 3 nederlagen wil de raad van 11 toch wel een keer winnen. In een onderling duel wordt rechtstreeks bepaald wie er dit jaar met Moesland cup vandoor gaat.

Nu wel winst met Prins Twan I
Op sportpark d’n Heuvel in Schaijk wordt weer een flinke supportsschare verwacht. Onder muzikale opluistering van de Hofkapel zal het al met al een gezellige happening worden. Prins Twan is een al zeer ervaren kracht, aangezien hij al 3 edities als raadslid tegen het G-Team heeft verloren. Zal hij nu door zijn prinselijke veren wel het verschil kunnen maken, en dan eindelijk de Moesland Cup omhoog kunnen houden?

Wil je ook één van beide teams komen aanmoedigen, dan ben je meer dan welkom. Om klokslag 11:11 zal er afgetrapt worden op sportpark d’n Heuvel van DAW Schaijk aan de Bossestraat. Uiteraard gratis entree en plek genoeg voor jong en oud in heel Schaijk en omgeving.