Eremoeszak 2019 - Toon Derks

Carnavalsbal voor Schaijkenaren van 50 jaar en ouder

Carnaval is een feest voor jong en oud. Om ervoor te zorgen dat alle ‘oudere’ Schaijkenaren ook kunnen genieten van een gezellige middag uit, organiseert de KBO met hulp van Stichting Carnaval de Moeslanden het jaarlijkse carnavalsbal in de Phoenix. Deze middag vol zang en dans vindt plaats op zaterdag 15 februari. Entree is gratis.

De middag wordt muzikaal begeleid door Harrie Jans, die heerlijke oude plaatjes draait waarop gedanst mag worden. Natuurlijk mag er ook een polonaise gelopen worden. Daarnaast nemen Jeugdcarnaval Schaijk en Stichting Carnaval de Moeslanden een aantal artiesten mee van zowel de jeugdpronkzitting als de ‘grote’ pronkzitting. Dat wordt dus lachen en genieten. Tussendoor gaan de voetjes van de vloer en wordt bekend wie dit carnavalsseizoen de Eremoeszak wordt.
Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens het carnavalsbal. Er wordt krentenmik geserveerd, maar ook heerlijke erwtensoep. Daarnaast krijgt iedere gast een kopje koffie of thee en een consumptie.

Het carnavalsbal is bedoeld voor alle Schaijkenaren van 50 jaar en ouder die lid zijn van de KBO in Schaijk. De deur is open vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14 uur. De middag wordt rond 17 uur afgesloten.