Eerste exemplaar Moesblad 2020 voor Prins Twan I en Prinses Manon I

Moesblad wordt 1 en 2 februari verspreid

De nieuwe Schaijkse carnavalskrant, het Moesblad 2020, wordt in het weekend van zaterdag 1 februari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk, ook in het buitengebied.

Met dit jaar meer fotopagina’s dan vorig jaar en ook aan lezenswaardige stukjes geen gebrek. De proclamatie van Prins Twan d’n Urste, vele grappige ingezonden artikelen van Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de gewijzigde route van de optochten en het programma tijdens de carnaval. Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Prins Morris en Prinses Lindy en hun hele gevolg zich voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval en de Hofkapel weer aan de deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Voorbeelden hiervan zijn het Plein vol Plezier, fruitmanden voor de zieken en de optochten. Een bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Als u niet thuis bent, kunt u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Read Shop doen.