Programma Potter Moeshütte 2020 bekend.

Entree bij Potter Moeshütte

Voor het eerst in de geschiedenis van het Moeslands carnaval gaat de Potter entree vragen voor de Moeshütte. “We gaan inderdaad entree heffen omdat we de kosten niet meer dekkend krijgen, entertainment, huur accommodatie, personeel… het wordt allemaal prijziger en als we kwaliteit willen blijven leveren komen we er niet onderuit”, aldus Theo Potjes.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking voor zowel de grote als de jeugd wordt ook bij de Potter Moeshütte gehouden. “Voor de prijsuitreikingen en Plein Vol Plezier komt de ingang aan de zijkant bij de nooduitgang van de zaal (de zijde van van Kraaij) er is dan geen (vrije)doorgang naar de zaal, dit is uiteraard wel met toegangsbewijs mogelijk. Vrijdagavond vrij entree, dan kan er met de moesmunt worden betaald”, aldus de uitbater.

Prijzen
Passe-partout zijn verkrijgbaar voor 4 dagen € 25,- en dagtickets zijn € 10,-
Passe- partout is verkrijgbaar tijden het afhalen van de Moesmunten en bij de entree.
Passe- partout voor de 16- en 17-jarige, is alleen verkrijgbaar voor inwoners van de gemeente Landerd en uitsluitend in de voorverkoop. Entree toegang tot de tent is alleen mogelijk met toegangsbewijs en geldig ID (datum van verkoop wordt nog bekend gemaakt)

Programma
Het is, zoals we gewend zijn, een vol en afwisselend programma. Zo komen Repop, Papa Di Grazzi, Hard 2 Get, de Millstreetband, Dansado & De Feestneger, De Zingende Barmannen en nog veel meer. Kortom, er is van alles te doen.
Het complete programma kun je hier terug vinden.