Vacatures bij Beleef Schaijk

Vacatures bij Beleef Schaijk

De organisatie van Beleef Schaijk is op zoek naar vrijwilligers. Er zijn een paar werkgroepen waar er nog mensen van harte welkom zijn om een steentje bij te dragen.

Werkgroep Facilitair
Alles wat te maken heeft met het inrichten van het terrein, denk hierbij aan het regelen van bouwhekken om het terrein op diverse punten af te sluiten, maar ook voor het regelen van stroom en water op het terrein.
Dit is een kleine greep van werkzaamheden van deze functie. Jij zorgt er dus mede voor, dat alle faciliteiten op tijd aanwezig zijn op het terrein. Dit doe je samen met andere leden van de werkgroep. Op de dag zelf help je mee het terrein in te richten met de diverse andere vrijwilligers.

Werkgroep Communicatie
Alles wat te maken heeft met het communiceren over Beleef Schaijk naar de buitenwereld toe. Denk hierbij aan het mede ontwerpen van posters of flyers, maar ook om de website mee up to date te houden. Ook de sandwichborden die geplaatst worden om de lantaarnpalen heen, of de reclameborden langs de wegen. Jij zet mede met andere leden van de werkgroep Beleef Schaijk op de kaart.

Werkgroep sponsoring
Het werven van sponsors met gegevens van vorig jaar. Het werven van sponsoren kan ook d.m.v. diensten die gevraagd worden vanuit de werkgroepen.

Interesse?
Mocht je op een andere manier je steentje bij willen dragen aan Beleef Schaijk, dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn nog
verschillende andere werkgroepen waar je je ook bij aan kunt sluiten.

Voor vragen, opmerkingen en aanmeldingen kan er contact op worden genomen met Joost Geurts van Kessel via
geurtsvankesseljoost@gmail.com