Optocht Schaijk 2019

Clubpagina flink aangepakt

De clubpagina op deze site bestaat al heel wat jaartjes. Op deze pagina was te zien welke clubs er zijn, wat hun logo was, wanneer deze club is opgericht en wie de contactpersoon is. Dat is nog steeds op deze pagina te zien, alleen nu heeft iedere club, vereniging en individueel een ‘eigen’ pagina.

Zo compleet mogelijk
Het is een heel gepuzzel geweest om het overzicht zo compleet mogelijk te maken. Zo werden alle carnavalskranten doorgespit om eventuele artikelen bij de desbetreffende clubs te plaatsen. Ook is er een overzicht gemaakt van alle deelnames aan de optocht ondersteund door foto’s en eventuele spotjes.

Ik heb geprobeerd om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de clubs. Ongetwijfeld zullen er dingen vergeten zijn en mocht dat zo zijn dan hoor ik dat heel graag. Dan wordt dit uiteraard opgelost. Sta je er als club niet in, dan hoor ik dat ook heel graag. Mailen mag dan naar info@deoptocht.nl.