42e Moeslandse pronkzitting: filmgala, niet te filmen!

42e Moeslandse pronkzitting: filmgala, niet te filmen!

De voorbereidingen voor de Moeslandse pronkzitting zijn in volle gang. Het thema is bepaald, de kaartjes zijn gedrukt, de posters worden opgehangen, de promotiecampagne draait op volle toeren en misschien wel het allerbelangrijkste: de artiesten zijn aan het oefenen. De première is zaterdag 18 januari om 13.30 uur. Daarna volgen nog drie avondvoorstellingen. De kaartverkoop start zaterdag 4 januari om 15 uur bij De Phoenix in Schaijk.

Begin 2020 wordt de 42e editie van de Moeslandse pronkzitting op de planken gebracht. Het is een plek waar lokale artiesten al jarenlang stralen. Ook voor komende editie barst het van Moeslands talent. Een mix van nieuwe sterren en oude bekenden. De avond belooft een mooie afwisseling van tonpraters, toneelstukjes, dans en muziek. Uiteraard is Prins Twan met zijn gevolg aanwezig. De Hofkapel zorgt weer voor een goei stukske muziek. Er is een prachtige taak weggelegd voor de nieuwe grootvorst Alexander, die de gehele avond mag presenteren.

Thema
Dit jaar is het thema: filmgala, niet te filmen. De rode loper gaat uit, dus de galajurken mogen van stal, de haren opgestoken en de hoogste stiletto-hakken mogen aan. En de mannen strak in smoking, de haren strak gekamd, met olijke sokken en hippe strikjes.

Voorverkoop
De première is zaterdag 18 januari om 13.30 uur. Deze voorstelling is speciaal voor 55-plussers en mensen met een functionele beperking vanaf 16 jaar. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar via de reguliere kaartverkoop, maar ook bij de KBO op speciale verkooptijden. Een ticket voor de middagshow kost 9 euro.
De avondvoorstellingen zijn zaterdag 18, vrijdag 24 en zaterdag 25 januari om 20 uur. De zaal gaat telkens een uur van tevoren al open. Het is altijd wat passen en meten om voor iedereen een goede plek in de zaal te vinden, dus kom gerust op tijd én wees geduldig. De kaartverkoop start zaterdag 4 januari om 15 uur bij De Phoenix. De toegangsprijs is 12,50 euro. Indien na de verkoopmiddag nog kaarten voorradig zijn, kun je die bij The Read Shop verkrijgen. Alle voorgaande jaren vlogen de tickets echter de deur uit.