Alexander Schoonenberg nieuwe Grootvorst Moesland

Alexander Schoonenberg nieuwe grootvorst

Eigenlijk zou Twan van Zandvoort de komende jaren de nieuwe grootvorst van het Moesland worden, maar dat liep eventjes anders zoals we allemaal weten. De nieuwe grootvorst is Alexander Schoonenberg, dit is vanmorgen bekend gemaakt door Stichting Carnaval de Moeslanden.

Ervaring
Alex heeft al flink wat ervaring in het Moeslandse carnaval. Zo is hij groot gebracht bij carnavalsvereniging Zo Gut Ut en al jaren lid van de raad van 11, doet actief mee aan de pronkzittingen en zit in diverse commissies waaronder die van de Moeskwekers. Het is een man zonder podiumvrees en dat is precies wat er nodig is voor deze zware functie.

Installatie
De nieuwe grootvorst wordt nog officieel geïnstalleerd en waar dat is zal nog bekend worden gemaakt. We wensen Grootvorst Alex veel succes de komende jaren en vooral veel plezier.