Nieuwe single Pap & Pudding - Frietzaken

Nieuwe single Pap & Pudding; Frietzaken

Als Pap & Pudding een single uitbrengt dan weet je; “ut is bekant wer zoweit”. Carnaval komt eraan! En dat klopt. Zaterdag is het 11-11-bal voor de grote en zondag 10 november is het jeugd 11-11-bal. Carnaval staat echt te beginnen en hoe kun je nu beter in de stemming komen dan door een fijne hoempa?

150 Jaar friet
Pap & Pudding brengt een ode aan 150 jaar friet. En zoals ze zelf zeggen: “We vieren 150 joar friet, en ok nog 150 mislukte afvalpogingen (de man) de afgelopen 15 joar. Vanaf nou ôk te beluistere via de bekende portals. Helaas geen clip, mar da kumt umda wij nou emmòl een perfect radiogezicht hebbe! Veul luisterplezier wanne!”

Zoals jullie weten heb ik een zwak voor carnavalsmuziek met een fijne hoempa en in het dialect. Ik ben dan ook enorm blij met deze single en deze gaat veel voorbij komen op de stream die ook weer in de lucht gaat.