Brainstormavond festival Beleef Schaijk 2020

Brainstormavond festival Beleef Schaijk 2020

Wat mag er zeker niet ontbreken op Beleef Schaijk 2020? Dat is één van de vragen die gesteld zal worden op de brainstormavond van Beleef Schaijk 2020, op woensdag 20 november om 19.30 uur in De Potter.

Het evenement beleefde in 2019 haar allereerste editie, die erg geslaagd was en goed werd bezocht. Voorzitter Joost Geurts van Kessel: “We hebben samen met alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld een geweldige eerste editie neergezet. We hebben ook dit jaar de hulp van al die vrijwilligers weer hard nodig. Daarom roepen we ze op om mee te denken of te helpen om zo van Beleef Schaijk 2020 tevens een geweldig evenement te maken. Alle hulp is welkom! Enthousiaste Schaijkenaren die mee willen denken of juist willen helpen met het uitvoeren zonder te veel te vergaderen, mogen zich aansluiten bij de organisatie van het leukste festival van Schaijk.”

De organisatie nodigt mensen uit om woensdag 20 november, geheel vrijblijvend, mee te denken en te helpen om dit mooie feest, dat gepland is in het weekend van 20 en 21 juni 2020, tot een succes te maken.

Bron: arenalokaal.nl