Optocht Schaijk 2019

Onderstellen ophalen bij nishut Waterstraat

De jeugd staat al weer te trappelen om aan hun creatie te beginnen voor de optocht van 2020 en die willen we graag helpen om te kunnen beginnen. Verschillende carnavalsclubs hebben hun onderstellen gestald in de nishut aan de Waterstraat bij Peter Loeffen. Alle clubs die daar staan krijgen een mailtje met de vraag om hun onderstel op zaterdag 12 oktober tussen 13.30 en 15.30 uur op te komen halen.

Ter herinnering; (mocht je contactpersoon het nog niet hebben doorgegeven) het gaat om deze clubs:

 • Ut Nauwt Nie
 • Maf Mar Moi
 • Vur Mekoar
 • Gruwelijk Locht
 • Wulpse Hertjes
 • Wennig Kans
 • Kek Nou Es
 • Moi Gemakt
 • Zorg dat je je onderstel op komt halen, dan kan de jeugd beginnen met bouwen. Clubs die daar willen bouwen kunnen zich hier inschrijven. Ook de clubs waarvan het onderstel al in de nishut staat en daar afgelopen jaar hebben gebouwd, dienen zich opnieuw in te schrijven.

  Alvast bedankt namens jeugdcarnaval Schaijk!