Moesvlogger deel 1

Moesvlogger op jacht naar nieuwe prins

Vroeger werd er ook door de Moeszakken en Moeszakinnekes een gokje gedaan wie de nieuwe Prins van Schaijk werd. Meestal op de markt, via de tips in de Schakel of op het voetbalveld. Maar tijden veranderen. Dankzij het internet is de wereld een stuk kleiner geworden en wordt er op die plek informatie uitgewisseld om te kijken of ze er uit komen wie de nieuwe prins gaat worden. En eerlijk is eerlijk, heel vaak lukt dat.

Moesvlogger
Nieuw is deze keer de zogenaamde ‘Moesvlogger’. De Moesvlogger is beter bekend als Toni Visschers en hij gaat op pad om te ontmaskeren wie de nieuwe prins gaat worden. En het mooie is, hij deelt dat met ons allemaal! In zijn eerste filmpje weet hij bij de vergadering van Stichting Carnaval de Moeslanden binnen te dringen om een glimp op te vangen van de stemmingen.

Mooi initiatief
Persoonlijk vind ik het een heel mooi en goed initiatief. Laten we hopen dat er nog vele filmpjes gaan volgen!