Ook Boy Jansen komt naar Schaijk

Ook Boy Jansen komt naar Schaijk

Een winnaar van de Zilveren narrenkap komt naar Schaijk op 5 oktober; Boy Jansen.

U kent hem wellicht van acts als Beatrix, de rijdende rechter of Herman den Blijker.
Inderdaad allemaal ‘bekende’ namen, namen welke Boy als karikatuur graag nieuwe leven in blaast. En dat doet hij niet onverdienstelijk. Sinds het begin dat Boy mee doet aan het Brabants kampioenschap tonpraten staat hij in de top 3. Door de vlieguren die hij de afgelopen jaren gemaakt heeft durft hij u bijna lachgarantie te geven. Dit door zijn grappige vondsten, ijzersterke typetjes en vlijmscherpe improvisatie weet hij vele zalen voor zich te winnen. Pas echt plezier heeft hij als hij ziet en merkt dat u dat ook heeft.

Afgelopen Jaar won Boy het prestigieuze Keijenbeiters klets toernooi met zijn allernieuwste typetje Truus van Boven.
Boy is altijd weer vereerd door iedere boeking die hij krijgt. “Het blijft bijzonder dat mensen jou willen op hun avond”. Vandaar dan ook dat deze chaoot met flaporen iedere keer weer vol trots door het zuiden van het land scheurt om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van zijn optredens.
Naast tonpraten doet Boy nog veel meer.
Zo is hij ook columnist, theatermaker, toneelregisseur, acteur, presentator en conferencier.

GENIET VAN HET LEVEN, MET EEN LACH EN EEN TRAAN.
GENIET VAN HET LEVEN WANT ECHT… HET DUURT MAAR EVEN