Rob Scheepers eerste tonproater tonproatavond

Rob Scheepers eerste tonproater tonproatavond

De eerste tonproater voor (s)Moeslands Tonproatavond op 5 oktober a.s. is Rob Scheepers. Hij stelt zichzelf hier even voor:
Heel mijn schoolcarrière werd er door de leraren al gezegd: tis een leuke jongen, maar de clown van de klas. Daar moet ik wat mee doen, dacht ik. En zo besloot ik om in 1997 mee te doen met het tv-programma Moppentoppers. Dat het me lukte om mensen te laten lachen, vond ik zo fantastisch, dat ik besloot om te gaan tonpraten. En zo stapte ik in 1998 voor het eerst in de plaatselijke ton als “De klier van RTL 4”.

1 Jaar later, stond ik al op diverse podia in Helmond om het jaar daarop de regio aan het lachen te maken.
Rob speelde vele typetjes zoals Theo van de Thuiszorg, de EHBO’er en De ondernemer van het jaar.
Tonpraten betekent voor Rob Scheepers: mensen laten lachen en weg te halen uit de dagelijkse sleur. En dat allemaal met slappe klets en af en toe een mopje.

Naast mijn dagelijkse baan als filiaalmanager bij Beter Bed, vind ik het geweldig om te mogen optreden bij tonpraat-, buut-, en sauwelavonden.
Maar ook voor verschillende (bedrijfs-)feesten of presentaties kunt u mij bellen.

Binnenkort zullen er nog meer Tonproaters bekend worden gemaakt voor de tonproatavond op 5 oktober bij Smaak.