2019 - Lid in de orde van Oranje Nassau - Henk van Summeren

Henk van Summeren lid in de Orde van Oranje Nassau

Tijdens de traditionele lintjesregen in aanloop naar Koningsdag zijn in de gemeente Landerd maar liefst twaalf personen koninklijk onderscheiden waaronder Henk van Summeren.

Binnen de stichting Carnaval de Moeslanden is Henk van Summeren (61) uit Schaijk op meer fronten actief. Hij was lid van de Raad van Elf en zit in de technische commissie, commissie Bouwloods en commissie Optocht. Voor de stichting Ons Welzijn te Oss fungeert Van Summeren als chauffeur en begeleider bij de uitstapjes voor ouderen.

Hij draagt zijn steentje bij aan de ontwikkeling van de werkplaatsen van Carrousel Groen van BrabantZorg. Hij begeleidt de deelnemers. In het verleden was hij bestuurslid van jeugddisco de Fuik. Hij leidde disco-avonden en zette themafeesten op touw. Ook spande bij zich in voor Stichting de Viervoeter. Onder zijn hoede kwam er een nieuw clubhuis tot stand voor de hondensportvereniging , rijvereniging en de ponyclub.

Langs deze weg wil ik Henk van harte feliciteren met deze mooie onderscheiding.