Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Jelle van der Linden winnaar jaarlijkse prijsvraag

Jelle van der Linden is de winnaar geworden van de jaarlijkse prijsvraag. Ieder jaar wordt er gevraagd welke club de categorie wagens wint bij de optocht en wie de winnaar wordt van de Lasniebokaal.
Er waren verschillende mensen die Goei Geknoei als winnaar hadden en na loting is Jelle van der Linden de uiteindelijke winnaar geworden. Jelle van harte gefeliciteerd en Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, wederom bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijs. Dat waardeer ik zeer!

Lasniebokaal
De enige persoon die de Lasniebokaal juist had was Jos van Lith, dat is wel een vermelding waard. Jos had Ut Nauwt Nie als winnaar van de optocht, dus helaas geen prijs, maar wel een eervolle vermelding. Volgend jaar uiteraard weer een nieuw prijsvraag.