KeeMoesbal 2019

KeeMoesbal 2019

Sinds enkele jaren is het KeeMoesbal een week voor de carnaval en ook dit keer was het prima georganiseerd! Natuurlijk werd er ook weer door de enkele aanwezige van het G-Team hard gelachen toen de Moeslandse Raad van Elf binnenkwam die een dag ervoor in een spannende wedstrijd net zijn meerdere moest erkennen in een onderling duel voor de Moeslandcup.

De optredens die gegeven werden waren erg leuk. En even leek het of we terug in de tijd gingen. Tijdens deze leuke middag was er ook nog even tijd om 2 personen in het zonnetje te zetten. Dit jaar was die eer voor Daniël Iwes en Anne Zophi.

Daniël Iwes is in 1997 op De Boerderij komen wonen, die toen nog onder leiding stond van Corry Kersten. Als kind zong hij al graag en is nu nog lid van het jongerenkoor in Herpen. Hij heeft zijn hart verpand aan Noorwegen, daar gaat hij het liefste op vakantie. Ook rijdt hij graag met zijn auto en brengt groente weg voor de biologische winkel van Meno Koning. Voor Corry tankt hij altijd en brengt bewoners van De Boerderij, daar waar ze zijn moeten. Uiteraard doet hij ook jaarlijks aan de Reekse optocht mee!

Anne Zophi kreeg de Orde van het Moesland
Ze werkt op het Dierenbos in Vinkel. Ook heeft Anne een vriendje, zijn naam is Huub. In haar vrije tijd maakt Anne graag muziek. Haar favorieten band is natuurlijk K3. Ze is een fervente carnavalsvierder en is dan ook altijd aanwezig bij de diverse activiteiten. Voor dit feestbeest en echte carnavalsvierster hebben wij een meer dan terechte onderscheiding!