Flink wat deelnemers aan Moeslandse optocht

Met 1 grote loopgroep meer en 1 kleine loopgroep minder, is het aantal deelnemers aan de Moeslandse optocht wederom erg groot. En dat is mooi. Waar het overal in de regio wat minder gaat is het aantal deelnemers aan de optocht van Schaijk dit jaar zelfs iets gestegen.

Wat doet er dit jaar mee?
10 Individuelen
17 Kleine loopgroepen
11 Grote loopgroepen
14 Wagens

Een overzicht van alle deelnemers aan de Moeslandse optocht kun je hier terug lezen.

Dat zijn toch weer cijfers waar we als Moesland alleen maar enorm trots op mogen zijn! En dan heb ik het nog niet eens over de vele muziekbandjes die zich opstellen langs de vernieuwde route van de optocht.

De laatste hand wordt deze week gelegd aan de verschillende creaties voor de optocht van Schaijk. En vanaf vrijdag barst het carnavalvoor de meeste onder ons weer los!