Ziekenbezoek in het Moesland

Ziekenbezoek in het Moesland

Niet voor iedereen is carnaval vieren vanzelfsprekend. Soms zou je heel graag aan willen sluiten, maar gaat het even niet. De commissie Ziekenbezoek steekt deze mensen graag samen met jou, een (carnavals)hart onder de riem.

Met wie zou jij eigenlijk graag de polonaise lopen? Wie wil jij laten weten dat je aan hem/ haar denkt? Geef deze vriend, vriendin, oom tante, vader, moeder of kennis op via ziekenbezoek@moesland.nl Ook de wat oudere (90 plus) Moeszakken en Moeszakkinnekes kun je op deze manier aanmelden.

Zorg dat de aanmelding voor een bezoek voor 27 februari bij ons binnen is. We vragen u om de naam, het adres en eventueel een telefoonnummer aan ons door te geven. We zullen op vrijdagmiddag 1 maart of op zaterdagochtend 2 maart langs komen.

Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd)prins en prinses met hun gevolg maar wat graag een bezoekje brengen.

Carnavalle doe de vur mekoar en mi mekoar

E-mail: ziekenbezoek@moesland.nl

Telefoonnummer: 0486 461749

liever 2x aangemeld, dan te worden vergeten!