DJ Onslow draait de échte carnavalsmuziek

DJ Onslow draait de échte carnavalsmuziek

Het is inmiddels een mooie traditie geworden. Een maand voor de carnaval los barst kun je goed in de stemming komen met de beste carnavalsmuziek op je radio. De site www.deoptocht.nl heeft dit jaar voor het 11e jaar de stream in de lucht en dat mag gevierd worden.

Om dit jubileum te vieren is DJ Onslow gevraagd om een programma te presenteren.
DJ Onslow, beter bekend als René van Rooij, begon als DJ tijdens de 24-uurs Solexrace in Heeswijk en dat werd een succes. Nu gaat van Rooij dus ook uitzendingen maken op de radio. Van Rooij noemt zichzelf DJ Onslow. Deze naam is gebaseerd op het typetje ‘Onslow’ van de serie ‘Keeping Up Appearances’ (Schone Schijn). “Een beroepswerkloze, echt iemand waar de familie zich voor schaamt. Qua uiterlijk lijk ik wel een beetje op hem”, zegt Van Rooij lachend.

Fijne hoempa
De programma’s van DJ Onslow zullen geen hoog ‘beukgehalte’ hebben maar wel een zeer hoog mee ‘lalgehalte’. Het zal allemaal muziek zijn met een fijne hoempa en veel herkenbaarheid. Het zijn de echte carnavalsnummers en zeker niet de commerciële ‘meuk’ die er tegenwoordig in de ether wordt geslingerd.  Zeker voor de oudere carnavalsvierder onder ons zal het een feest der herkenning zijn.

Week voor carnaval
De show van DJ Onslow is te beluisteren van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart en begint om ongeveer 20.00 uur. Een week voor dat carnaval echt gaat beginnen om helemaal in de stemming te komen.

DJ Onslow kun je beluisteren via de player op https://www.deoptocht.nl of via deze link: http://radio.deoptocht.nl:8000/stream.