KeeMoesbal: gezellige carnavalsmiddag in Wapen van Reek

KeeMoesbal: gezellige carnavalsmiddag in Wapen van Reek

Het KeeMoesbal was in eerste instantie bedoeld voor mensen met een beperking uit Schaijk en Reek. Later is dit uitgebreid met ‘eenzame’ inwoners die om een bijzondere reden niet aan het openbaar carnaval kunnen deelnemen. Het hoofddoel is een gezellige carnavalsmiddag. De jeugdige bezoekers zijn zich al weken van tevoren aan het voorbereiden. Zij mogen namelijk zelf optreden met een liedje of een act. Het programma wordt verzorgd door CV De Kêleströpers en Stichting Carnaval De Moeslanden.

Sinds een paar jaar is het KeeMoesbal niet meer op carnavalsdinsdag maar juist een week vóór carnaval. Zo bijten zij het spits af. Dit jaar is dat zondag 24 februari. De middag start om 14 uur in Het Wapen van Reek. Voor koffie, thee en een drankje wordt gezorgd. Alle bezoekers krijgen voordat ze naar huis gaan een uitgebreide koffietafel aangeboden. Denk je zelf in aanmerking te komen of ken je mensen die graag naar het KeeMoesbal komen? Neem dan gerust contact op met Fransien van den Bogaert uit Schaijk (0486-461975) of Elly Hendriks uit Reek (0486-474929).

Jubileum in aantocht
Het KeeMoesbal, destijds opgericht door Theo Welbers, bestaat in 2020 veertig jaar. Dat jubileum wil de organisatie niet ongemerkt laten passeren. Daarom begint het comité op korte termijn al met de voorbereidingen om er volgend jaar een extra bijzondere en gezellige middag van te maken.

Bron: Arenalokaal.nl