Internetradio is weer online

Internetradio is weer online

Om lekker in de carnavalssfeer te komen kan je nu 24 uur per dag via internetradio de beste bouwmuziek beluisteren. Het bouwen aan de projecten voor de “schonste optocht van hiejel de wirreld” gaat zo wel een stuk makkelijker met een gezellig deuntje op de achtergrond.

Van alles wat
Voor de carnavalsliefhebber is er van alles te beluisteren. De hoofdmoot zal bestaan uit carnavalsmuziek welke afgewisseld wordt met muziek uit de Foute 500, dance classics en Nederlandstalige muziek. De carnavalshits worden dagelijks aangevuld en uiteraard zijn de echte krakers uit de jaren 70 ook te beluisteren.

Speciale dj
In de week voor carnaval zal er een speciale dj zijn opwachting maken die echt alleen maar de pure en echte hoempa gaat draaien. Maar dat laat ik je tezijnertijd zeker weten!

Lokaal talent
Ook de regionale artiesten worden zeker niet vergeten. Zo is de cd met “noagemakte versies” ook te beluisteren. De hofkapel komt regelmatig voorbij en zelfs Gert van Boxtel staat in de programmering.

Dus zet hem aan in de bouwschuur en luister naar deoptocht.nl; Da’s echt Moesland!