Kaartverkoop Carnaval Loverz 10 en 11 februari

Kaartverkoop Carnaval Loverz 10 en 11 februari

Ook dit jaar vindt er weer een editie van Carnaval Loverz plaats voor jongeren op de middelbare school tussen de 12 en 17 jaar. Het programma is bekend, waarbij naast Rickert, Row en Che Crozz dit jaar ook STUK, Famke Louise en de Gierige Gasten van de partij zullen zijn! Voor het volledige programma check de website, carnavalloverz.nl.

De feestavonden vinden plaats op 2, 3 en 4 maart in de (nieuwe) feestzaal van Café de Potter aan de Pastoor van Winkelstraat 2 in Schaijk.
De speciale kaartverkoop van de combitickets voor de Moeslandse jeugd en vrienden is op zondag 10 februari en maandag 11 februari tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij café de Potter.

Onder vertoon van een geldig legitimatiebewijs en je schoolpas koop je een combiticket voor 3 avonden feest Let op: alléén digitaal betalen is mogelijk, neem je pinpas mee! Contant is helaas niet mogelijk. Prijs voor één combiticket: € 25,00
Vanaf 13 februari gaat de online kaartverkoop via de website Carnavalloverz.nl van start en zijn zowel de combitickets a €25,00 als de dagkaarten a € 12,50 per avond digitaal verkrijgbaar! Echter… zo lang de voorraad strekt!

Als je zeker wilt zijn van een kaartje raden we je aan om bij de live voorverkoop op 10 en 11 februari bij café de Potter aanwezig te zijn.

Op de carnavalsavonden is legitimatie verplicht, maar ben je tussen de 12 en 14 jaar oud en niet in de mogelijkheid om je legitimatie op de avonden zelf bij je te dragen, dan kun je bij de voorverkoop (dus alleen op 10 en 11 februari) een combi-ticket kopen na het tonen van de originele legitimatie én je schoolpas. Voor deze jongeren tot 14 jaar volstaat dan een kopie van de legitimatie mét originele schoolpas bij entree op de feestavonden. Jongeren boven de 14 jaar oud dienen ten aller tijden een geldig legitimatiebewijs (dus geen kopie) bij zich te dragen (i.c.m. de schoolpas).

Kortom, wil je zeker zijn van een kaartje voor de feestavonden met o.a. optredens van STUK, Gierige Gasten, Famke Louise EN/ OF ben je tussen de 12 en 14 jaar oud en niet in de mogelijkheid om op de feestavonden je originele legitimatiebewijs mee te nemen:
Koop dan je combiticket live in de voorverkoop op 10 en 11 februari aanstaande!