Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Prijsvraag: Winnen, winnen, winnen!

Nog 28 dagen en dan trekt de ‘schonste optocht van hiejel de wirreld’ weer door de straten van ons eigen Moesland. De inzendingen voor de optocht druppelen ook binnen, dus het zit er echt aan te komen. Wat er ook ieder jaar aan zit te komen is de prijsvraag.

Voor het 18e jaar
De prijsvraag wordt ieder jaar gesponsord door Schoen- en Sportzaak Bento en daar ben ik heel blij mee. Iedere Moeszak of Moeszakkin maakt kans op een mooie prijs en eeuwige roem.

Wat moet je er voor doen?
Niet zo heel veel. Voorspel de winnaar bij de wagens en de winnaar van de Lasniebokaal. Dat is het. Oh ja, dat moet je wel doen voor Moesmoandag 12 uur. Daarna is deelname niet meer mogelijk. Dus wat let je? Doe snel mee aan de prijsvraag van deoptocht.nl!