Strijd om Moeslandcup barst los

Moeslandcup: DAW Schaijk G1 – Raad van 11

Ook dit jaar staat hij weer op de kalender: de klassieker van het zuiden. Op zaterdag 23 februari speelt het G-team van DAW Schaijk weer de traditionele voetbalwedstrijd tegen de Raad van 11 van het Moesland. Na twee nederlagen (11-6 en 13-7) is de raad van 11 wederom gebrand op revanche. In een onderling duel wordt rechtstreeks bepaald wie er dit jaar met Moeslandcup vandoor gaat.

Op sportpark d’n Heuvel in Schaijk wordt weer een flinke supportsschare verwacht. Onder muzikale opluistering van de hofkapel zal het al met al een gezellige happening worden. Jeugdprins Tibo en jeugdprinses Fleur zullen de aftrap verrichten. De wedstrijd staat onder leiding van Leonard Steetsel die wordt bijgestaan door de voorzitter van DAW Henrie Lamers en de voorzitter van Jeugdcarnaval Marieke van Duijnhoven.

Wil je ook een van beide teams komen aanmoedigen, dan ben je meer dan welkom. Om klokslag 11:11 zal er afgetrapt worden op sportpark d’n Heuvel van DAW Schaijk aan de Bossestraat. Uiteraard gratis entree en plek genoeg voor jong en oud in heel Schaijk en omgeving.
Graag tot dan allemaal!