Dansfestival Moesland

Dansfestival Moesland

Na het succes van afgelopen jaar zal er ook dit jaar op zondag 10 februari wederom een dansfestival plaatsvinden in het Moesland (De Phoenix in Schaijk).
Tijdens het dansfestival zullen diverse dansgroepen uit de regio hun kunsten vertonen. Er zijn al diverse aanmeldingen bij de organisatie binnengekomen, meer dansgroepen zijn altijd welkom. Het is leuk en leerzaam om andere groepen te zien optreden, vele uren zijn er geoefend om een zo mooi mogelijke dans te laten zien. Dat harde werk kan je komen bewonderen tijdens het festival.

Bezoekers zijn welkom op 10 februari in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Vanaf 12.00 gaat de zaal open en zal u worden getrakteerd op een aantal spetterende shows en gardedansen. Het festival wordt groots opgezet en met medewerking van Stichting Carnaval de Moeslanden georganiseerd. Er zal een jury aanwezig zijn die op zorgvuldige en professionele wijze de diverse dans acts zal beoordelen en waarderen.

Het afgelopen jaar was een groot succes en er wordt hard aan gewerkt om de 2019 editie nog mooier en beter te maken. De middag is te bezoeken door iedereen die dat leuk vindt. Nadat de zaal is geopend zal het festival om 12.30 officieel geopend worden en kan er genoten worden van de optredens. De Entree voor volwassenen is € 2,- en voor kinderen onder de 16 jaar € 1,-.

Ben jij lid van een dansgroep en lijkt het je leuk om met je groep mee te doen met het festival neem dan contact op of meld je aan via dansfestival@moesland.nl. Ook voor vragen kun je op dit mailadres terecht.