Verspreiding Moesblad 2019

Verspreiding Moesblad in weekend van 8 februari

De nieuwe Schaijkse carnavalskrant, het Moesblad 2019, wordt in het tweede weekend van februari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. En uiteraard ook in de buitengebieden.

Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Bart d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de gewijzigde route van de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Tibo en jeugdprinses Fleur en hun hele gevolg zich aan u voorstellen en met dit keer ruim aandacht aan het 22-jarig bestaan van Toeter Mar Henne.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Als u niet thuis bent, kunt u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Read Shop/Spijkers doen. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.