Bouwbezoek 2019 druk bezocht

Bouwbezoek druk bezocht

Het bouwbezoek, wat georganiseerd was door Stichting Carnaval de Moeslanden, Jongerencarnaval en Jeugdcarnaval Schaijk, was goed bezocht. Mede dankzij de hulp van ouders en leden van de Stichting werd de jeugd naar de diverse bouwschuren gereden.

Derde jaar op rij
Dit jaar is de derde keer dat een dergelijk bouwbezoek werd gehouden. Het doel van de organisatie is om de jeugd weer warm te krijgen voor het bouwen van wagens. De jeugd werd opgedeeld in een groep basisschool en een groep voortgezet onderwijs. Er was veel te zien bij de clubs en er werden volop vragen gesteld door de aanwezige jeugd. Het bouwbezoek mag gerust een succes worden genoemd en de organisatie gaat volgend jaar zeker weer een bouwbezoek plannen.

Videobeelden bouwbezoek
Dankzij Webtv Schaijk, bestaande uit Peter Jan van der Ven en Martien van Leuken, zijn er mooie beelden gemaakt van dit bouwbezoek en die kun je hieronder bekijken. Rob van der Zwaluw, van carnavalsvereniging Schon Gekwakt, geeft uitleg.