Kapotte Kachels - Terug over de Maas

Moeszak Sander Ottens maakt carnavalskraker met de Kapotte Kachels

Sander Ottens, Moeszak in hart en nieren, heeft met De Kapotte Kachels een carnavalskraker gemaakt; Terug over de Maas.

De Kapotte Kachels bestaan uit Wouter van den Boogaart, Jop Roeland en Sander Ottens. Tijdens oud en nieuw 2017-2018 hadden Wouter en Sander het idee om een carnavalsnummer te maken. Nu was dat wel op erg korte termijn dus vandaar dat ze er nu mee komen. Ondertussen had Wouter Jop Roeland gestrikt en was het trio compleet.

Schup ze terug over de Maas
Iets waar iedere Brabander en Limburger zich wel in kan vinden; de luidruchtige mensen van boven de rivieren. Die toch een heel andere kijk op carnaval vieren hebben. De grote inspiratie kwam van Björn van der Doelen die het destijds op de radio aangaf dat hij zich er wel aan stoorde en dat hij niet de enige was. Koren op de molen voor de Kapotte Kachels en binnen no time was er een carnavalskraker geschreven. Een nummer wat de ergernis op pijnlijke, maar een carnavaleske manier, duidelijk maakt.

België
Zo is het ook gebruikelijk in Amsterdam om de Brabanders te vergelijken met Belgen als je drie pilsjes besteld. Een mooie manier om duidelijk te maken dat ze hier geen carnaval hoeven te vieren. Oftewel; Terug over de Maas.

Videoclip
Bij een carnavalsnummer hoort natuurlijk ook een videoclip. En die hebben ze! In de videoclip zie je veel bekende gezichten en er wordt ook nog eventjes reclame gemaakt voor het Moesland. Mooi gemaakt mannen. Laat de carnaval maar komen!

Optredens
De Kapotte Kachels zijn uiteraard te boeken, daar doen ze niet zo moeilijk over. Het plan is om gemiddeld één kwartier op te treden met 2 oude carnavalskneiters en hun eigen nummer. Streven is om 6 optredens per dag te doen met carnaval.
De Kapotte Kachels kun je via deze link boeken.