Voorverkoop kaarten pronkzitting

De 41e Moeslandse Pronkzitting: DISCO!

Het nieuwe jaar is daar, dus de Pronkzittingen komen er weer aan!

Begin 2019 zal de 41eeditie van de Moeslandse Pronkzitting op de planken gebracht worden. Een plek waar de lokale artiesten al jarenlang het podium betreden en het entertainment verzorgen! En daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn!

Ook deze editie zal onze Pronkzitting een avond vol entertainment van Moeslandse bodem zijn. We weten al dat oude bekenden het podium zullen beklimmen. Maar ook een aantal nieuwe sterren zullen u volop vermaken. 

De avond zal een mooie afwisseling zijn van tonpraters, toneelstukjes, dans en muziek. Een mooie mix die er voor zorgt dat om gegarandeerd met vrienden een topavond te beleven.   

Natuurlijk maakt Prins Bart wederom zijn opwachting, evenals zijn Prinses Nomie. De Raad van Elf, de Huppelpupkes en de Dansgarde zijn van de partij en de Hofkapel zorgt weer voor een goei stukske muziek.

Dit jaar is het thema: “Disco”. We duiken al de jaren ‘70 in, met afro-kapsels, wijde pijpen, rotan-meubels, macramé en bijbehorende disco-muziek gemixt door Ad Visser.    

De voorstellingen van 2019
De première van “de Moeslandse Pronkzitting: Disco” is zaterdag 26 januari ’s middags om 13.30 uur. Deze voorstelling is speciaal voor 55-plussers en mensen met een functionele beperking vanaf 16 jaar. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar via de KBO op speciale verkooptijden. Later zijn deze kaarten verkrijgbaar in de reguliere verkoop bij The Read Shop.

De avondvoorstellingen vinden plaats op zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari om 20.00uur (zaal open om 19:00uur).

Kaartverkoop
Zaterdagmiddag 5 januari om 15.00uur start de kaartverkoop van de Moeslandse Pronkzitting. Deze voorverkoop is in de Phoenix, Schaijk. De toegangsprijs is 11,- Euro en ’s middags 7,50 Euro. Indien er nog kaarten voorradig zijn zal de overige kaartverkoop via The Read Shop en de Phoenix zijn, tijdens reguliere openingstijden.

Alle voorgaande jaren vlogen de kaarten de deur uit. En gezien het enthousiasme het afgelopen jaar, verwachten wij dat dat ook dit jaar niet anders zal zijn! OP=OP