Vrijwilligersfeest Stichting Carnaval de Moeslanden 2018

Koning Willem Alexander en Maxima bezoeken vrijwilligers Moesland

Het is een mooie traditie van Stichting Carnaval de Moeslanden om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Zo ook dit jaar. Het bestuur heeft er vele vergaderingen op zitten om iets voor de vrijwilligers te verzinnen. Zelfs burgemeester Bakermans werd ingeschakeld om mee te denken.

Koning Willem Alexander
Uiteindelijk is zelfs het Koninklijk huis ingeschakeld. Sterker nog… Koning Willem Alexander en Koningin Maxima waren bereid om helemaal naar het Moesland af te reizen voor de vrijwilligers. Ze werden hartelijk ontvangen op zaterdag 27 oktober bij Café-Feesterij de Potter

Een verslag van de vergaderingen, het gesprek met de burgemeester en de rit naar het Moesland kun je hieronder volgen. Het was een zeer geslaagde avond met uitzonderlijk hoog bezoek!