Tweede Zilveren Moestop voor Fons Roelofs

Tweede Zilveren Moestop voor Fons Roelofs

Het is naar mijn weten nog nooit voorgekomen; twee keer een Zilveren Moestop voor dezelfde persoon. Maar in dit geval is dat wel heel begrijpelijk. Zoals jullie weten is tijdens de schuurbrand bij Mathijssen veel verloren gegaan. De bus van Lijn 99, oude legervoertuigen van Kuijpers, veel spullen van Van Zummeren en de complete inboedel van Fons en Toos Roelofs. Waaronder dus ook de Zilveren Moestop.

Unieke situatie
Ontzettend vervelend voor de gedupeerden en je kunt natuurlijk een hoop dingen niet meer vervangen. Maar een nieuwe Zilveren Moestop uitreiken dat kan natuurlijk wel. Stichting Carnaval de Moeslanden voegde dan ook woord bij daad en heeft Fons maandag 24 september 2018 wederom een Zilveren Moestop omgehangen.

Prins Bart dun allerurste, met in het bijzijn van Maarten Hendriks, Wouter Spijkers, Mark en Twan van Zandvoort en Egbert Manders namens de Stichting en Toos Roelofs, hing wederom de Zilveren Moestop om de schouders van een zeer verraste Fons Roelofs. Een super gebaar dat zeer werd gewaardeerd.

Goed bezig mannen!