Schon Gekwakt heeft bouwruimte gevonden

De schuurbrand van 14 juli j.l. bij Mathijssen heeft er flink ingehakt. Schon Gekwakt en Go Mar Dur waren de dupe met hun onderstellen en gereedschappen. Lijn 99 was hun toerbus kwijt en zo waren er nog veel meer de dupe van de brand. Lijn 99 is ondertussen een crowdfunding actie opgestart en dat loopt erg goed. Maar er is ook goed nieuws voor carnavalsvereniging Schon Gekwakt. De tweevoudig winnaar van de Schaijkse optocht heeft weer een bouwruimte gevonden.

Peter en Lisette Loeffen
Na het kneuzen van de mais is Schon Gekwakt welkom bij bouwpaleis Peter Loeffen. Peter en Lisette hebben aangegeven dat ze dan van harte welkom zijn om een wagen te maken en zodoende toch mee te kunnen doen aan de Moeslandse optocht. Een super gebaar van deze carnavalsmensen in hart en nieren.

Vele winnaars
In de bouwschuren van Loeffen zijn vele winnaars Schon Gekwakt voorgegaan. Wat te denken van Nie Gering, Klore Kwats en Maf Mar Moi. Dus aan de schuur zal het zeker niet liggen.