Carnavalsoptocht Schaijk 1980 - VAW

Archief weer wat completer met foto’s van V.A.W.

Ik heb wel eens gezegd; “ik ben wel eens klaar met het archief, maar het is nooit af”. En dat klopt. Ik ben dagelijks bezig met het archief. Zo ook met de site. Om een tipje van de sluier op te lichten, er worden clubpagina’s gemaakt met daarop alle deelname’s, de spotjes, de eventuele filmpjes en de plaatsingen in de carnavalskrant. Enorm veel werk, maar als het straks klaar is, dan heb je wel een heel mooi overzicht van wat een club in het Moesland allemaal gemaakt heeft.

Missende foto’s
Uiteraard is het archief nooit compleet. Bij vele jaargangen mis ik nog foto’s. En zo af en toe worden die opgestuurd door lezers. Daar ben ik super blij mee!
Net kreeg ik twee foto’s binnen van carnavalsvereniging V.A.W. uit 1980.

Bij deze wil ik Miryam Albers dan ook gruwelijk bedanken voor het toesturen van de foto’s!