Winnaar prijsvraag www.deoptocht.nl

Rick Potjes wint prijsvraag 2018

Het mag ondertussen wel een traditie genoemd worden; de jaarlijkse prijsvraag van www.deoptocht.nl. Maar liefst 17 jaar worden er prijzen weggegeven aan degene die raadt wie de optocht wint bij de wagens en wie de winnaar wordt van de Lasniebokaal.

Rick Potjes winnaar
Het zit Rick Potjes deze keer erg mee. Tijdens de prijsuitreiking mocht hij al de Lasniebokaal uit handen van André van Thiel ontvangen. En hij had zoveel vertrouwen in zijn constructie dat hij dat zich zelf ook beloonde met de Lasniebokaal op zijn formulier. Rick was de enige die zowel de winnaar bij de wagens goed had als de Lasniebokaal. Rick kreeg uit handen van Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, zijn prijs overhandigd. Rick nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet ervan!