Bewoners Dolfijn en de Eenhoorn mochten mee op de Prinsenwagen

Bewoners Dolfijn en de Eenhoorn mochten mee op de Prinsenwagen

Het was een heel lang gekoesterde wens van De Eenhoorn; meerijden op de prinsenwagen. In de tijd dat Joep Manders nog Prins der Moeslanden was was woongroep de Eenhoorn ‘Uitgelicht’. De rubriek ‘uitgelicht’ heeft ook een vraag die naar de droom van de club of persoon vraagt. De droom van de Een hoorn was om een keer een ritje te mogen maken op de prinsenwagen.

Veel geregel
Vanaf 2013 zijn we bezig geweest om het op poten te zetten en eindelijk is het dan gelukt. Bewoners van de Eenhoorn en De Dolfijn mochten carnavalszondag op de prinsenwagen door Schaijk rijden. Zelden zo’n blije mensen gezien. Samen met Prins Bart I en de raad van 11 op de grote prinsenwagen!Stichting Carnaval de Moeslanden en met name Twan van Zandvoort, bedankt dat jullie deze droom hebben weten te verwezenlijken. Moeslands carnaval op zijn best!