Omroep Brabant filmt bij jeugdige wagenbouwertjes

Omroep Brabant filmt bij jeugdige wagenbouwertjes

Omroep Brabant heeft woensdagmiddag 7 februari tv-opnamen gemaakt in ‘Ut Frotkot’. De vijf bouwende clubs werden op professionele wijze uitgelicht door jeugdnar Rik van Zuijlen en dat deed hij vol enthousiasme.

Uiteraard werden ook jeugdprins Joep en Jeugdprinses Nanne geïnterviewd. Zij stonden trots te vertellen dat de jeugdoptocht toch wel iets heel speciaals is. Uiteraard kwam ook de voorzitter van Jeugdcarnaval Schaijk aan bod. Jan mocht vertellen wat het succes is van onze jeugdoptocht en waarom er zoveel deelnemers zijn.

De uitzending is donderdagmorgen tussen 7.00 en 10.00 uur te zien op Omroep Brabant TV.

Maar dat is nog niet alles
Tijdens de jeugdoptocht van zondag 11 februari aanstaande worden er wederom door Omroep Brabant TV opnamen gemaakt. Hier zet jeugdig bouwend Moesland zijn beste beentje voor. Wanneer dat uitgezonden wordt laat ik nog weten. Voor nu ben ik enorm trots op onze kanjers die deelnemen aan de schonste jeugdoptocht van hiejel de wirreld!