Ria Derks Eremoeszak 2018

Ria Derks Eremoeszak 2018

Het jaarlijkse KBO bal heeft op zaterdag 3 februari weer plaatsgevonden in de Phoenix. De organisatie lag wederom in de handen van Doortje Bekkers, die dit al 28 jaar doet! Uit handen van jeugdprins Joep ontving ze een prinselijke onderscheiding. De muziek wordt altijd geregeld door Harry Jans, die dit met verve doet.

Net als elk ander jaar wordt er een act van de Moeslandse Pronkzitting ten tonele gebracht, dit jaar was de eer aan pronkzitting debutant Robert van der Bolt. Robert vertolkte zijn Dokter Anders Ei-Stijn rol wederom superieur. Er zat aardig wat ervaring in de zaal en die begrepen allemaal precies wat er bedoeld werd.

Voordat het tijd was om de heerlijke soep te nuttigen, moest en zou uiteraard de Eremoeszak van 2018 bekend gemaakt worden. De Eremoeszak van 2018 is geworden: Ria Derks. Ria is een veelzijdige vrouw welke druk in de weer is voor de medemens. Ze is altijd bereid om te helpen, ook met de zieke medemens. Ze zet zich in bij het ziekenbezoek en de ziekendag. Ze kan ook zingen en dat doet ze in het avondwake koor. Ze betekend veel voor de parochie als lector en voor het verzorgen en uitvoeren vaan de avondwake.

Een zeer verdiende onderscheiding!