KeeMoesbal 2018

KeeMoesbal 2018

Een kleine week voordat het feestgedruis losbarst in het Kêlerijk en het Moesland werd er nog even flink gehost in het Wapen van Reek. Zowel de jeugdcarnaval als de “grote” carnaval gaven acte de presence op zondagmiddag 4 februari 2018 bij het KeeMoesbal. Het Wapen van Reek was omgetoverd tot een heuse carnavalstempel en het was volle bak! Ook verschillende jongens en meiden van het G-team van DAW waren er en dat moest de Raad van 11 van het Moesland weten ook! De gouden medailles kwamen tevoorschijn en met 2 vingers in de neus gaven ze de Raad van Elf een warm welkom.

De jeugdcarnaval beet de spits af waarna Prins Bart van het Moesland en Prins Mark van het Kêlerijk de presentatie van de “grote” voor hun rekening namen. Schitterende optredens werden er gegeven, van dansen, playbacken tot live zingen! Ik heb het aantal polonaises niet geteld, maar gezeten werd er nauwelijks, wat een feest!!

Tussendoor werden er nog 2 “Keien” in het zonnetje gezet. De onderscheiding vanuit het Kêlerijk was dit jaar voor Drina Boeijen. Deze vrouw is enkele weken geleden 84 jaar geworden en woont nog zelfstandig in Schaijk. Ze is één van de oprichters van Keemoes en is jarenlang actief geweest in het organiserend comité. Ze bezoekt nog elk jaar trouw het Keemoesbal waar ook haar dochter Annemiek aanwezig is en daar geniet ze nog volop. Ze is altijd erg creatief geweest en nog steeds heeft ze genoeg ideeën, ze is erg blij dat het Keemoesbal nog steeds bestaat en wij zijn blij met haar!

De onderscheiding vanuit het Moesland is voor een schat van een vrouw! Altijd positief, optimistisch en belangstellend. Heel zorgzaam, ze staat voor iedereen klaar zowel op haar werk als in haar omgeving. Ze heeft een luisterend oor en waardevolle adviezen. Deze vrouw is altijd in voor een geintje, boos zijn kent ze niet. Ze heeft enorme humor zelfs als het wat minder goed gaat met haar. Een sportief type, waarbij ze het liefst gaat wandelen en fietsen. Een andere hobby is samen met haar man oppassen op hun 2 kleinkinderen. Ze weet mensen te inspireren, maar zelf is ze erg bescheiden. Vanaf de oprichting is ze een zeer gedreven en actief comitélid, dus al bijna 40 jaar zet ze zich in voor ons KEEMOESBAL! Een zeer terechte onderscheiding voor Fransien van den Bogaert!