Carnavalsoptocht Schaijk 2017

Niet vergeten! Aanmelden voor stallen onderstel

Beste clubs, vergeet niet om je club aan te melden voor het stallen van jullie onderstel. Mocht je gebruik willen maken van de mogelijkheid om je onderstel te stallen in de nishut bij Peter Loeffen meld je dan zo snel mogelijk aan!

Net als vorig jaar dienen clubs zich aan te melden en zal er borg betaald te worden. De borg dient men contant bij te hebben op carnavalswoensdag. Op deze pagina staan de voorwaarden en kan men deze downloaden. De club dient deze ingevuld mee te nemen naar de nishut. Verder zal ook het invulveld op deze pagina ingevuld moeten worden.

Let op! Onderstellen mogen niet voor 15.00 uur naar binnen. De clubs die in de nishut bouwen moeten ook in de gelegenheid zijn om de nishut netjes achter te laten.

Onderstellen ophalen
In de week voor de herfstvakantie moeten de onderstellen weer uit de nishut worden gehaald. Er wordt contact opgenomen met de clubs en meteen een datum afgesproken.
Clubs krijgen dan uiteraard ook weer hun borg terug.