G-team DAW opnieuw te sterk voor Moeslandse Raad van Elf

G-team rolt Prins Bart I met raad van 11 op

Evenals vorig jaar was het G-team van DAW oppermachtig in de wedstrijd tegen Prins Bart I, Prinses Nomie en de raad van 11. Maar er stond dit jaar dan ook wel iets op het spel; ‘de Moescup’. Deze felbegeerde beker werd een prooi voor het G-team dat met rust met 5-4 voor stond en uiteindelijk met 13-7 van het veld liep als de grote winnaars.

Veel belangstelling
Er was erg veel belangstelling voor de wedstrijd. Voor de wedstrijd kon beginnen moest letterlijk de rook optrekken van een rookpot die was afgestoken. De sfeer zet er dus goed in. Het publiek kreeg het lekker warm door de klanken van de Hofkapel en werd op de hoogte gehouden door stadionspeaker Joost Geurts van Kessel. Het was een fantastische morgen op het sportpark van DAW, met zeer blije gezichten van iedereen. Zo is carnaval bedoeld! Bedankt namens het olling Moesland.